Juli 2022

Nieuw ingezaaid bloembed

Nieuw bloembed 1

Nieuw bloembed 2

Nieuw bloembed 3

Grote kaardenbol - Dipsacus fullonum (bloemen van het midden uit naar boven en beneden in kransen openbloeiend). Vaak bezocht door hommels.

Wilde Cichorei - Cichorium Intybus (de geroosterde wortels vormen een koffiesurrogaat)

Heelblaadjes - Pulicaria dysenterica. De plant werd vroegen gebruikt ter bestrijding van dysenterie.

Ook deze maand heeft Margriet weer foto's gemaakt in het Vrijheidsbos te Brielle. Het thema van deze maand zijn de bloembedden. In mei van dit jaar zijn door Jan Poel en Dick Hokke twee nieuwe bloembedden gefreesd en ingezaaid. De eerste foto's zijn het ingezaaide bloembed en drie foto's van bloemen in deze drie bloembedden. Daarnaast losse bloemen uit de oude bloembedden met de naam erbij. Nogmaals onze dank voor het frezen en inzaaien en tevens voor de prachtige foto's.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

02.04 | 09:54

Beste Ben, Ik neem aan dat de tekst die je zoekt op één van de grote gedichtenborden stond. Ik zal binnenkort kijken. Waar kan ik het heen sturen?

...
12.03 | 20:47

Ik zag vanmiddag een tekst in het bos die heel passend is op de huidige wereldsituatie. Iets van 1 land, 1 taal en liefde. Kunt u mij die tekst geven?

...
06.11 | 16:13

Wat een leuke dag was dat vandaag. Heerlijk gewerkt samen met alle vrijwilligers, top!

...
16.08 | 16:39

als u dit wilt weten graag een mail naar secretaris.vrijheidsbos@gmail.com met volledige naam en adres dan kan ik het eventueel nakijken

...
Je vindt deze pagina leuk