"Nederland Doet, de foto's

Veel werk verzet op 22 maart

Een kleine 40 vrijwilligers, waaronder vele bomenbezitters, waren naar het Vrijheidsbos gekomen om de jaarlijkse 'Voorjaarsschoonmaak" te doen. Bomen planten, riet snijden, prieel schilderen, zaaien en bordjes plaatsen. Er was genoeg te doen en dat werd ook gedaan. Er is ontzettend hard gewerkt. Om exact 13.30 uur kon het glas geheven worden en waren alle klussen gedaan.

Ieder jaar wil het bestuur iets toevoegen aan het Vrijheidsbos. Vorig jaar "Het Verharde Pad" en de banken en dit jaar een mooie "blikvanger". 9 witte berkenbomen 3x3 in een vierkant geplant boven op de heuvel achter de vijver, van alle kanten goed te zien. Ook vanaf het fietspad langs het Brielse meer. Op de flanken van de heuvel zijn veldbloemen gezaaid. Er is ook gezaaid bij de vlindertuinen waarvan we veel verwachten. Van de zomer zal dit een lust voor het oog zijn

De vlinderkamers worden een plaatje. Er is gezaaid.
De boom voor de familie Groen uit Zwaag staat!
De boom kan erin.
Vele handen maken licht werk.
Het prieel staat er weer fris en fruitig bij.
De planting van het 'Berken monument' was een hele klus.
Secretaris Margriet Bezemer bij de kaartverkoop. (Zie Bos-shop)
Bestuurslid technische zaken Dirk Wolthaus deelt het werk uit.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

margriet bezemer | Antwoord 31.03.2014 11.58

Na de werkdag vorige week ook nog een bosmaaier-cusus van De Welplaat Spijkenisse. Hartelijk dan aan de medewerkers. Het bos is weer tiptop.
Breng een bezoek!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

12.08 | 17:01

Beste Ria, Je staat op de wachtlijst. Wil je een email adres en telefoonnummer mailen aan secretariaat@vrijheidsbosbrielle.nl. Alvast bedankt.

...
12.08 | 17:00

Beste Nel, Je staat op de wachtlijst. Wil je een email adres en telefoonnummer mailen aan secretariaat@vrijheidsbosbrielle.nl. Alvast bedankt.

...
28.07 | 15:28

Dankjewel voor de reaktie...dan zou ik graag op de wachtlijst geplaatst willen worden voor een boom . Vriendelijke Groet. Ria van der Jagt- de Visser.

...
28.07 | 14:39

Op dit moment is het bos vol. U kunt wel eventueel op de wachtlijst worden geplaatst.
Vriendelijke groet,
Rein Groen

...
Je vindt deze pagina leuk