Welkom in het Gastenboek

Beste vrienden en vriendinnen van het Vrijheidsbos. Schrijf hier de boodschap die je wilt delen met andere Vrijheidsbosadepten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Thomas den Dulk, 15. jun, 2020
Veel mensen weten niet wat "Geocaching" is. Het is een soort GPS-spel, waarmee mensen door het beantwoorden van vragen een soort "schat" kunnen vinden. Binnen het Vrijheidsbos zijn al jarenlang twee van dit soort "speurtochten" uitgezet.
Als een van de "CO's" (cache owners) binnen dit bos ben ik er trots op dat mijn cache inmiddels al zo'n 150 mensen naar het Vrijheidsbos heeft gelokt. Zij komen van heinde en ver en de belevenissen die zij in hun logs beschrijven zijn vaak erg leuk om te lezen. Omdat de omstandigheden in het Vrijheidsbos de laatste drie jaar behoorlijk zijn veranderd, zal mijn cache binnenkort worden vervangen door een nieuwe speurtocht. Hopelijk trekt dit weer vele mensen en schrijven zij hier weer vele positieve logjes over. De internet site hieronder is een link naar mijn geocache.
E-mail:
Geschreven door REseller, 8. mei, 2018
Wat fantastisch dat het bos weer volop in de belangstelling staat, dankzij dit enthousiaste bestuur!
E-mail:
Geschreven door Bonnyin, 15. jul, 2017
Het is geweldig wat je doet. We zullen je volgen !!!
E-mail:
Geschreven door Jessica, 20. sep, 2016
Really nice site :)
E-mail:
Geschreven door sokuvo, 13. sep, 2016
Leuke site
Geschreven door Anke, 4. aug, 2016
Een groot inkomen is het beste recept voor geluk die ik ooit gehoord van.
Geschreven door Maaike Bezemer, 27. nov, 2014
Trots op de stichting voor het binnenhalen van zo'n mooie prijs. In het bos hebben opa en oma bomen geplant voor onze kinderen en neven. Nu al een geweldig stuk natuur om heen te gaan en in de toekomst vast nog leuker met al die geplande speel- en ontdekplekken.
Geschreven door K vd Veen, 5. nov, 2014
Al eerder heb ik dit gastenboek iets vermeld. Inmiddels is het bordje bij boom E43 voorzien van de naam Annemieke van der Veen-Verweij. De naam van mijn overleden vrouw. Een plek waar ik stil sta bij haar leven met ons. Onlangs heb ik meegeholpen aan het opknappen van het bos. Een mooie en gezellige dag met hulp van veel vrijwilligers en een prima organisatie. Het Vrijheidsbos: een bos om naar toe te gaan en bij stil te staan om te gedenken.
E-mail:
Geschreven door Joke Klaassen, 23. okt, 2013
Hele mooie site hebben jullie.
groetjes van Nico en Joke
E-mail:
Geschreven door K.v.d. Veen, 8. mei, 2013
Mijn vrouw en ik hebben in 2012 een boom kunnen adopteren van de Stichting. Deze hebben wij voorzien van een naambordje met de tekst: Leef in liefde voor Maryse en Florain van opa en oma van der Veen. We hebben dit vooral gedaan om een plek te hebben om onze gedachten te laten gaan. Mijn vrouw wordt niet meer beter. We hopen dat onze kleinkinderen deze boom als herinneringsboom zien om zo hun geweldige oma te eren.
E-mail:
Geschreven door Henny de Deken, 28. mrt, 2013
Wat fantastisch dat het bos weer volop in de belangstelling staat, dankzij dit enthousiaste bestuur!

Nieuwe reacties

02.04 | 09:54

Beste Ben, Ik neem aan dat de tekst die je zoekt op één van de grote gedichtenborden stond. Ik zal binnenkort kijken. Waar kan ik het heen sturen?

...
12.03 | 20:47

Ik zag vanmiddag een tekst in het bos die heel passend is op de huidige wereldsituatie. Iets van 1 land, 1 taal en liefde. Kunt u mij die tekst geven?

...
06.11 | 16:13

Wat een leuke dag was dat vandaag. Heerlijk gewerkt samen met alle vrijwilligers, top!

...
16.08 | 16:39

als u dit wilt weten graag een mail naar secretaris.vrijheidsbos@gmail.com met volledige naam en adres dan kan ik het eventueel nakijken

...